Йос Верстапен, баща на пилота от F1 Макс, гребе“ с Кристиан

...
Йос Верстапен, баща на пилота от F1 Макс, гребе“ с Кристиан
Коментари Харесай

АЛИСЪН БОШОФ: Защо бащата на звездния пилот на Ред Бул ненавижда толкова много съпруга на Гери? Дали е заради приятелството на Йос Верстапен с жената в основата на скандала със сексуални текстове, поглъщащ Кристиан Хорнер?

Йос Верстапен, татко на водача от F1 Макс, „ гребе “ с Кристиан Хорнер в Бахрейн предишния месец. вътрешния фронт, до момента в който акционерът на Red Bull Chalerm Yoovidhya, първенец на Horner, беше целият ухилен, а брачната половинка му, Daranee, цялата целувки в Paddock.

Звездата на Red Bull водачът Макс Верстапен съответно завоюва надпреварата – и в действителност изглеждаше, че шумът може да отшуми и Red Bull да продължи да бъде преобладаващата мощ във F1.

Докато, т.е., Йос Верстапен не влезе в борбата.

Бащата и наставникът на Макс – постоянно именуван „ врагът “ на Хорнер – излезе, замахвайки, разказвайки един интервюиращ обстановката може да „ експлодира “, в случай че Хорнър остане отпред на Ред Бул.

„ Тук има напрежение, до момента в който той [Хорнър] остава на позицията. Отборът е в заплаха да бъде раздран “, сподели Джос.

„ Не може да продължава по този на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР